Vejledning - Sådan gør du!

Vælg i menuen den produktgruppe, som har din interesse.

Vælg derefter den vare du er interesseret i og læg den i varekurven, ved at trykke på køb. Du kan bestille flere varer ved at gentage proceduren.

Når du er færdig med at udvælge de varer du vil købe, går du til varekurven, her kan du vælge at bestille varerne eller at fjerne/tilføje varer.

I varekurven, skal du indtaste dine personlige oplysninger, såsom e-mail adresse, telefonnummer og adresse, så vi kan sende dig varerne eller komme i kontakt med dig hvis der er leveringsproblemer eller ligende. Vi videregiver ikke de oplysninger vi får fra dig til 3.-part, ligesom vi kun gemmer dine oplysninger, såfremt du positivt accepterer dette. Når vi har dine oplysninger kan vi sende nyhedsbreve til dig og du behøver ikke indtaste andet end din e-mail adresse næste gang du handler hos os.

Hvis du ønsker at betale med kreditkort eller via din netbank (eDankort) bliver du nu dirigeret til en PBS godkendt betalingsserver over en krypteret Internet forbindelse. Du kan se dette ved at der er en lille hængelås i bunden af din browser. Nu kan du indtaste dine kortoplysninger og accepetere købet, hvorefter ordren blive modtaget hos os, og du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail.

SIKKERHED:
Sådan fungere sikkerheden hos os. Vores internet butik fungerer i samarbejde med bl. a. PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering.

Så længe du kigger rundt på vores hjemmesider for at finde gode tilbud, er der ingen kryptering, men når du begynder at indtaste dine kreditkort oplysninger, går du ind i et såkaldt "sikkert område"!

E-mærket
maXpuls.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Varekurv
Antal varer: 0
I alt: DKK 0,00
Køb for DKK 750,00 mere, og få mulighed for fri fragt i DK.
 
fragtinfo
 
 
Nyheder & Tilbud
SIS Go Isotonic Gel Blackcurrant (30 x 60 ml)
30 isotoniske energi gels fra SIS med solbær smag.
Pris: DKK 299,00
Vejl: DKK 450,00
Mueller Hot Stuff Cream 106 g - Kraftig Varmecreme
Utrolig kraftig varmecreme med meget lang effekttid. Vær forsigtig med doseringen.
Pris: DKK 179,00
Diadora Hidden Power Bermuda ACT Herre Baselayer Løbeshorts - DK Smoke
Fantastisk lækre baselayer shorts med mange unikke egenskaber.
Tilbud: DKK 99,00
Pris: DKK 199,00
 
 
 
 DK
Vælg land:
maXpuls.dk
Vejlevej 154-156 | DK-8700 Horsens | Tel. 7628 0077

Kundeservice:
76 28 00 77

Telefonen er åben
hverdage mellem
09.00 - 16.00

Mail
salg@maxpuls.dk

Smiley
Copyright © 2017 maXpuls.dk    SiteMap
Powered by AmasterWeb
 
 
fb-logo